Revisor og online regnskabsprogrammer

juni 26, 2008

Skatterådgivning

Filed under: Skatterådgivning — revisor @ 8:55 am
Tags: ,

Skatterådgivning

En skatterådgiver kan være en stor hjælp for mange, da skatteområdet for mange mennesker kan være et indviklet og komplekst univers.
Skatterådgivning er pt. meget aktuelt, da det netop nu er tiden for selskaber, mindre virksomheder og personlige at skulle aflægge regnskab og indberette deres selvangivelser.
For selskabernes vedkomne er skæredatoen for regnskabsaflæggelsen den 31. Maj, mens sidste frist for de personlige virksomheder og private er den 30. Juni. De forskudte datoer er en forholdsvis ny lov, da det tidligere var den 30. Maj som galte for alle.
En lovændring som mange revisorer priser sig lykkeilge for, da det har gjort deres arbejde i foråret noget mindre presset.

Skatterådgivning og det forsømte forår
Blandt revisorer og skatterådgiver kaldes foråret for ”det forsømte forår”, da arbejdsbyrden i denne tid er meget voldsom. Jeg har selv været igennem mit første forår med skatterådgivning som revisorassistent, hvilket for betydet en hel del overarbejde og weekendarbejde. Men på trods af det ekstra arbejde man har i denne periode, er det også ret sjovt. Man kan mærke på folk hvordan de så småt lader op til denne periode, og når man så er i gang mærker man virkelig, hvordan alle hjælper hinanden for at få det til at glide mest mulig.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: