Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 3, 2008

Job som revisor

Filed under: Revisor — revisor @ 4:36 pm
Tags: , ,

Jobbet byder på lidt af hvert

Jeg har nu arbejdet som revisor trainee i næsten to år. Og jeg må sige at det er et vanskeligt fag. Alene opstarten med at kunne forstå de systemer firmaet bruger var svært. Det er utroligt svært at finde rundt i et system, som erfarne revisorer kan være meget komplekst. Men som helt ny er det nærmest umuligt når man ikke har 100% styr på det regnskabstekniske.

Jeg blev dog hurtigt smidt på et kursus i programmet, hvilket var en stor hjælp. Når man var ikke det programmet, kunne man nemmere fokusere på de rigtige opgaver.

Frygteligt meget at lære

Men her føler man sig også meget ubegavet. Men får pludselig stor respekt for en statsautoriseret revisor. Alle de andre som man skulle kunne som revisor er ret voldsomt. Man kan derfor godt forstå hvorfor man har overvejet at ændre uddannelsen for statsautoriseret revisorer. Der har været tale om at dele uddannelsen op, således at man kan specialisere sig mere på enkelte områder, hvilket også efter min mening vil giver bedre revisorer.

Men efter min hårde start som revisor trainee, og efter at have prøvet en status periode, føler jeg, at jeg virkelig har lært en masse. Og faget ser nu mindre uverskueligt ud.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: