Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 18, 2008

En revisionsvirksomhed er det offentliges tillidsrepræsentant

Filed under: revisionsvirksomhed — revisor @ 1:04 pm
Tags: , ,

En revisionsvirksomhed er et vigtigt redskab for virksomheder

Der findes idag mange revisionsvirksomheder her i landet. Som revisionsvirksomhed kan man hjælpe personlige og virksomheder med at revidere regnskaber, men også rådgive indefor forskellige forretningsområder. Og som revisionvirksomhed, vil man som regel være mere kompetent end hvad man finder i f.eks. i en bank. Alene uddannelsen er meget mere krævende for revisorer i forhold til bankrådgiverer, herudover har revisorer også en bedere indsigt idet at man møder mange flere problemstillinger.

En revisor kan være en stor hjælp

Det er derfor en god ide at have kontakt til en revisionsvirksomhed, hvis man f.eks har en privat virksomhed. Andre virksomheder er nødt til at have kontakt til en revisionsvirksomhed, da loven kræver det for virksomheder med oversætninger over 300.000kr.

Revisorer anses også for yderst pålidelige, da de selvfølgelig først og fremmst skal rådgive deres kunder. Men herudover har en revisionsvirksomhed også et ansvar overfor det offentlige. Det siges at revisoren er det offentlige tillidsrepræsentant, og det kan derfor ofte være svært for kunder at få en revisor til at se let på nogle områder, som måske kunne være mere gunstigt for kunden.

Dette kan godt betyde at man mister nogle kunder, hvis de ikke synes at man er fleksibelt nok, men kunden vil højest sandsynlig også få svært ved at finde en ny revisor.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: