Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 18, 2008

Voldsom vækst i Danmark forretningsudvikling

Filed under: forretningsudvikling — revisor @ 12:14 pm
Tags: , ,

Flere danske virksomheder udvikler sig

Forretningsudvikling er blevet et yderst kendt ord i det danske erhvervsliv. Rigtig mange danske virksomheder har de seneste år oplevet en meget positiv forretningsudvikling, hvor flere virksomheder har vokset sig store på en stærk og kløgtig ledelse samt innovation. Netop innovation eller forskning er blevet et af Danmarks varemærker. På medicinalområdet har vi oplevet en meget stærk forretningudvikling de seneste 20 år. Med Novo Nordisk og Lundbeck som de førende virksomheder. Men mange mindre medicinalvirksomheder er blomstret op i Danmark, hvilket her medført at området i det nordlige sjælland er blevet omdøbt til mediconvally, da det idag er et af verdens største forskningsområder inden for medicinalindustri.

Olieindustrien stormer frem

Men det er ikke kun medicinindustrien for høster frugterne. Oliebranchen har også oplevet en rivende udvikling. Teknologien har medført at det er blevet muligt bore flere steder i Nordsøen som ikke tidligere har muligt. Dette har skabt en enorm forretningsudvikling, som har betydet at Danmark idag er selvforsynende med olie, og olien er derudover blevet Danmarks største og vigtigste eksportvare.

Sidst men ikke mindst har Danmark også vist sig stærke på design området. B&O har været kendt længe, men nu er mange tøjproducenter også blevet opdaget i udlandet, hvilket har medført en stor vækst i tekstileksporten.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: