Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 29, 2008

HR er blevet et vigtigt parameter

Filed under: HR — revisor @ 12:55 pm
Tags: , ,

Flere virksomheder anvender HR

Fagligt dygtige, kreative og motiverede medarbejdere er ved at være en mangelvare i et videnbaseret samfund som det danske. Flere og flere virksomheder anvender sådanne medarbejdere som en central parameter i bestræbelserne på fortsat vækst. Det gælder f.eks. softwarevirksomheder og reklamebureauer. der er det i stort omfang medarbejderne, der afgør, hvor godt virksomheden klarer sig. Det er her HR kommer ind i billedet.

Hvis virksomhederne ønsker at generere overskud på et acceptabelt niveau og i det hele taget sikre, at organistionen overlver, bliver det nødvendigt atsikre, at medarbejderne formår at præstere en høj produktivitet. Defor fokuserer en del danske virksomheder i stigende omfang på at udvikle og motivere medarbejderne. Hvis en virksomhed virkelig ønsker at udnytte de mange ressourcer, der ofte ligger i medarbejdernes jobmæssige behov og ønsker.

HR opstod i USA

Den massive medarbejderinteresse, mangesuccesrige virksomheder lægger for dagen sidst i 90’erne og i begyndelsen af 00’erne, svarer dybest set til den humanistiske skole, der opstod i USA. Den humanistiske skole er så at sige blevet revitaliseret og individualiseret, så den nu fremstår som HR.

Også den enkelte medarbejder kan profitere ved at forstå sin egen personlighed og adfærd i et jobmæssigt perspektiv. Så om få år kan du bl.a. forvente, at du kommer til at tilbringe mindst 30% af din vågne tilstand på jobbet.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: