Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 30, 2008

Flere forsikringstyper til samme formål

Flere forskellige forsikringstyper

Alle ansatte er dækket mod ulykker i arbejdstiden gennem den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, mens arbejdsgivere og selvstændige ikke er det. Den ansatte kan vælge at nøjes med den og privat have en fritidsulykkesforsikring, som er en af de mange forskellige forsikringstyper der findes.

Ønsker de supplerende dækning, må de tegne en heltidsulykkesforsikring, der dækker bøde under arbejde, og i fritiden. Fritidsulykkesforsikringen skal ændres til heltidsdækning, hvis kunden bliver arbejdsløs eller pensionist.

Kan tegnes for flere personer

Disse forsikringstyper kan tegnes for en person, en familie, en gruppe og for specialttilfælde. Familieulykkesforsikringen gælder for far og mor og hjemmeboende børn, indtil de er 18 år gamle. Når ægtefælle og børn skal være medforsikrede, skal det stå i policen. Nyfødte og adopterede børn være dækket, med mindre de er handicappede. Familieforøgelsen skal meddeles til forsikringsselskabet. Det kan være billigere at tegne en særlig børneulykkesforsikring, i stedet for en af de andre forsikringstyper.

Gruppeulykkesforsikring, tegnes f.eks. for ansatte i en virksomhed, medlemmerne i en forening, skoler, fritidshjem mm. Dækningsomfanget bestemmes i hver enkelt aftale.

Som eksempler på specialforsikringer kan nævnes autoulykkesforsikring, der dækker føreren af egen bil og hans passagerer. Rejseulykkesforsikring tegnes for en person eller en gruppe, f.eks folk der rejser for et firma. Forsikringen dækker omkostninger ved sygdom og ulykker i udlandet samt hjemtransport.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: