Revisor og online regnskabsprogrammer

juli 30, 2008

Marketing har stor betydning for virksomheden

Filed under: marketing — revisor @ 9:41 pm
Tags: , ,

Marketing og vækst hænger sammen

Hvis man betragter en liste over de 20 største danske  erhvervsvirksomheder og foretager en nærmere analyse, vil man erfare flere interessante forhold. Nogle af de virksomheder, der i dag ligger nederst på listen, var for blot år siden placeret i toppen af listen. Desuden vil man erfare, at de virksomheder, der i dag er med på top 20-listen, har varierende evne til at generere gode økonoimske resultater.

De dygtigste virksomheder skiller sig således ud ved at være i stand til at præstere høje væksrater og særdeles gode resultater. Derefter følger en gruppe virksomheder, der klarer sig hæderligt. Til sidst findes nogle virksomheder, der kører svage økonomiske resultater.

Hvad kan gøres

Hvilke årsager kan der være til, at nogle virksomheder er i stand til over tiden at generere økonomiske resultaterm, der klart ligger over gennemsnittet?

Et stort amerikansk forskningsprojekt har givet et godt bud på, hvad de bedste virksomheder gør anderledes i forhold til de mere middelmådige virksomheder. Undersøgelsen peger på betydningen af, at virksomhedens ledelse er i stand til at håndtere en række forhold samtidig. Men undersøgelsens resultater understreger desuden marketing som en centralrolle i virksomhedens værdiskabelsesproces. Det er derfor vigitigt for en virksomhed at have styr op planlægningen i forbindelse med virksomhedens marketing.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: