Revisor og online regnskabsprogrammer

november 27, 2012

Dansk Regnskabsprogram er en international succes

Filed under: Regnskab — revisor @ 10:38 am
Tags: ,

Det danske regnskabsprogram e-conomic har vokset sig stort og stærkt i løbet af de sidste 2 år, og er nu oppe på mere end 60.000 brugere, det er muligvis det største online regnskabssystem på markedet, og bliver flittigt brugt af mere end 2000 revisor virksomheder og bogholdere.

KPMG, Ernst & Young og Deloitte mfl. bruger e-conomic

Det er ikke hvem som helst der anbefaler og bruger e-conomic regnskabsprogram listen indeholder bla. KPMG, Ernst & Young, Deloitte, Dansk Revision, pwc, Martinsen, Bierholm, BDO og RevisorGruppen Danmark. Grunden er naturligvis at det er et godt og robust system som løser den opgabe det er sat til at løse, at holde styr på dit regnskab og din bogføring.

Det smarte er også at e-conomic er et online bogføringsprogram, hvilket betyder at din bogholder eller revisor kan arbejde med dine regnskaber lige meget hvor de befinder sig, det er ikke nødvendigt at de sider på dit kontor for at de kan gøre deres arbejde. Du kan naturligvis også selv lave din bogføring og med e-conomic har du fordelen af at der er gratis telefon support hvor du kan få hjælp til at bogføre i programmet.

The International Data Corporation testede online regnskabsprogrammer

IDC testede online regnskabsprogrammer og her fandt de at e-conomic er i den absolutte top af regnskabsprogrammer, faktisk er der ikke længere nogen væsentlig forskel på at bruge et ofline regnskabsprogram eller et online regnskabsprogram, den største forskel er at du med online regnskabsprogrammer kan være sikker på at du altid har adgang til dine data, og at dit regnskab ikke pludseligt kan blive slettet fordi ser sker noget med den computer du har det på, der vil altid være en backup af dine regnskaber på flere forskellige servere rundt om i verden.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: